Reeks 2 - Estudis i formació

Identificatie

referentie code

ES CAT AMHL 862-2-2

Titel

Estudis i formació

Datum(s)

  • 1969 - 2016 (Vervaardig)

Beschrijvingsniveau

Reeks

Omvang en medium

1,1 ml., 82 expedients.

Context

Naam van de archiefvormer

Massana i Llorens, M. Pilar (1951-)

Biografie

(En revisió).

Geschiedenis van het archief

Documentació aplegada per M. Pilar Massana en el transcurs dels seus estudis reglats i formació continuada. La transferida a l'Arxiu, estava conservada en els pisos del carrer Girona de l'Hospitalet de Llobregat i Llull de Barcelona. La que encara no està transferida es troba en el primer. No disposava de cap instrument de descripció.

Directe bron van verwerving of overbrenging

Documentació lliurada per M. Pilar Massana a l’Arxiu Municipal de l’Hospitalet el 8 d’agost de 2019.

Inhoud en structuur

Bereik en inhoud

Conté documentació de:
a) Formació reglada (1969-1988). Cal precisar que el gruix d’aquesta documentació no ha ingressat a l’Arxiu en aquesta fase de la donació. La part que sí ho ha fet està formada per bibliografia i textos de formació i de referència en treball social, sociologia, psicologia i psiquiatria.
b) Formació continuada de cursos, tallers i seminaris (1979-2016), sobre serveis socials, experiències de treball, més formació específica com a treballadora social de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Inclou programes i apunts.
c) Congressos i jornades tècniques del sector professional del treball social (1975-2016), en els àmbits temàtics d’organització dels serveis socials, pobresa, marginació, infància, vellesa, discapacitats i exclusió social. Inclou programes, apunts, acreditacions, publicacions de ponències i informacions complementàries.

Waardering, vernietiging en slectie

Tota la documentació d'aquesta sèrie és pertinent i no hi ha cap previsió d'eliminació.

Aanvullingen

La documentació no transferida en aquesta fase de la donació (1969-2009) inclou apunts, treballs, materials acadèmics i notes com alumna de: Escola Catòlica d’Assistents socials (1969-1971), Escola Normal de Barcelona (1971-1972), Institut de Institut de Ciències de l’Educació, UAB (1973-1975), Facultat de Lletres-Història UAB (1976-1984), Escola Universitària de Treball Social (1987-1988) i apunts d’anglès (2005-2009).

Ordeningstelsel

Documentació organitzada en expedients. Cadascun d'ells té relació amb algun dels següents grups temàtics: 1) formació reglada; 2) formació continuada de cursos, tallers i seminaris; 3) congressos i jornades tècniques.

Voorwaarden voor toegang en gebruik

Voorwaarden voor raadpleging

Documentació de lliure accés, llevat de la unitat documental "Cicle de seminaris dels serveis socials organitzat per la Diputació de Barcelona i el Centre d'Estudis Urbanístics Municipals i Territorials (CEUMT)", que inclou relacions de persones i llurs adreces.

Voorwaarden voor reproductie

Taal van het materiaal

  • Catalaans
  • Iberisch Spaans

Schrift van het materiaal

Taal en schrift aantekeningen

Fysieke eigenschappen en technische eisen

Documentació en paper. En bon estat de conservació. Algunes unitats documentals contenen fotocòpies, llegibles en el moment de fer la descripció.

Toegangen

Relació d'expedients.

Verwante materialen

Bestaan en verblifplaats van originelen

Bestaan en verblijfplaats van kopieën

Related units of description

Related descriptions

Aantekeningen

Alternative identifier(s)

Trefwoorden

Onderwerp trefwoord

Geografische trefwoorden

Naam ontsluitingsterm

Beschrijvingsbeheer

Identificatie van de beschrijving

Identificatiecode van de instelling

Toegepaste regels en/of conventies

Descripció realitzada segons els preceptes de la Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC). Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Subdirecció General d’Arxius i Associació d’Arxivers de Catalunya, 2007.

Status

Niveau van detaillering

Taal (talen)

Schrift(en)

Bronnen

La informació continguda en la pròpia unitat de descripció s'ha contrastat i ampliat amb el testimoni de M. Pilar Massana.

Voorwaarden voor raadpleging en gebruik

Related subjects

Related people and organizations

Related places